Stadsnomade gaat van start met het skateschool programma.

Het skateschoolprogramma van Stadsnomade leert deelnemers gedurende 6 sessies van een uur hoe ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en verbeteren. Dit alles  in een veilige en motiverende omgeving en onder begeleiding van professionele mentoren.

Iedere week werken onze participanten aan hun vaardigheden en testen zij hun grenzen. Ze leren hoe ze afgewogen risico’s kunnen nemen en plukken de vruchten van geduld, oefening en doorzettingsvermogen. Ze worden aangemoedigd door hun peers en door hun mentoren, die hen bovendien van constructieve feedback voorzien.

Ons skateschoolprogramma in de grote  hal gelegen aan de Biesenwal 3, in het stadscentrum van Maastricht. Stadsnomade huurt haar ruimte van het Landbouwbelang: de enige culturele vrijplaats van Maastricht. Deze locatie ligt nabij de centraal gelegen bushalte aan de Maasboulevard.

In eerste instantie bieden we beginnerslessen aan. Beginners zijn degene die nog niet eerder of zeer recentelijk geïntroduceerd zijn aan de skatesport of anderzijds beschikken over basic skate-vaardigheden.

Ons programma kenmerkt zich door 6 sessies verdeeld over 6 weken. Inschrijfgelden gemoeid met het skateschool programma van Stadsnomade zijn €72/6 weken. Verderop worden financieringsmogelijkheden besproken. Wil je later instromen neem dan ook contact met ons op.

Contact:

06 50 87 86 57

skateschool@stadsnomade.org

Skateschool

Nieuws

cultuurparticipatiemaastrichtskateboardingskateboardingfordevelopmentsocialskateboardingsportparticipatiestadsnomade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *